МЦ „Д-р Сигридов“ празнува 2 години

2-рожден-ден-мц-сигридов

Преди точно 2 години на този ден МЦ „Д-р Сигридов“ за първи път отвори врати. За 2 години д-р Сигридов и екипът му прегледаха хиляди малки и големи пациенти, помогнаха на много двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат мечтата си за дете и се намесиха в редица високорискови бременности, които успяха да доведат до щастлив финал за майките и техните бебета.

МЦ „Д-р Сигридов“ възниква с идеята да бъде един по-различен център за женско здраве и проследяване на бременност. В него ръка за ръка работят водещи лекари и специалисти в областта на репродуктивната имунология, ендокринологията, диететиката и нутригенетиката. По този начин медицинският център следва целта си да прилага холистичен и мултидисциплинарен подход в подготовката за зачеване и всеки етап от бременността.

Освен богатия опит на своите лекари, МЦ „Д-р Сигридов“ разчита и на иновативната и съвременна медицинска апаратура. Центърът е оборудван с една от най-мощните и усъвършенствани ултразвукови системи. Нейният образ наподобява това на магнитен резонанс и осигурява изключително информативен образ с висока резолюция във всички измерения – 2D, 3D и 4D.

„МЦ „Д-р Сигридов“ е една мечта, която с много труд и постоянство успях да реализирам и в която ежедневно влагам огромна енергия, защото каузата е особено значима за мен. Здравето и паспортът за пълноценен живот на бъдещото дете се формират още вътреутробно и са закодирани в начина на живот и здравословното състояние на неговите родители. Затова качествената подготовка за зачеване е също толкова важна, колкото и прецизното проследяване на бременността от началото до края. Това е нещо в което моят екип и аз силно вярваме и прилагаме на практика. Благодарим на нашите пациенти за доверието да изберат МЦ „Д-р Сигридов“ и да ни поверят най-ценното – своето здраве и това на децата им.“ – сподели д-р Иван Сигридов.  

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай