Д-р Николай Ковачев получи сертификат за биохимичен скрининг и фетална морфология

Пациентите на МЦ „Д-р Сигридов“ вече могат да запишат час за биохимичен скрининг и фетална морфология и при д-р Николай Ковачев. Докторът е лицензиран да провежда така важната пренатална диагностика между 11 и 13 г.с. след успешно положени изпити пред Фондацията по фетална медицина (FMF) и Университета Wright State към Boonshoft School of Medicine.

Oпит и високотехнологична апаратура за прецизни резултати

Като един от водещите медицински центрове по пренатална медицина в България, МЦ „Д-р Сигридов“ държи на високата подготовка на своите лекари. Освен на съвременни знания и солиден практически опит, в работата си професионалистите от екипа на д-р Сигридов разчитат и на последен клас високотехнологично медицинско оборудване. Центърът е инвестирал в иновативна апаратура на световно ниво, която позволява прецизна пренатална диагностика.

Работа в екип и мултидисциплинарен подход

Отличителна черта в подхода на МЦ „Д-р Сигридов“, е че докторите по фетална морфология и физиология работят в колаборация помежду си и в тясно сътрудничество с други специалисти – имунолози, ендокринолози и диетолози. Това дава възможност освен проследяване на бременността и вътреутробното развитие на бебето, при нужда да се приложи и подходящо индивидуално лечение.

Отдавна комбинираният биохимичен скрининг не се възприема само като тест за хромозомни аномалии – синдром на Даун (тризомия 21), синдром на Търнър (тризомия 18), синдром на Патау (тризомия 13) и др. Опитното око на лекаря по фетална морфология и физиология може да види сърдечно-съдови малформации, да проследи и анализира текущата органогенеза и дори имунния отговор от страна на майка към бебето.

Доверете се на лекарите от МЦ „Д-р Сигридов“ и запишете час за проследяване на Вашата бременност.

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай