Д-р Николай Ковачев ще помага на повече жени да сбъднат мечтата си за бебе

Отскоро в екипа на МЦ „Д-р Сигридов“ се присъедини още един талантлив и млад лекар – акушер-гинекологът д-р Николай Ковачев, който ще работи в тясно сътрудничество с д-р Иван Сигридов.

За скромната си възраст, д-р Ковачев има впечатляваща биография и много практически опит, натрупан в клиники в Плевен и София.

Фокусът на неговата практика е майчиното и ембрио-фетално здраве, като важна част от това заемат подготовката за бременност и проследяването на високорискови случаи. Холистичният подход за постигането на една успешна бременност е важен, затова д-р Ковачев сериозно развива своя опит и в други две области от медицината – асистираната репродукция и ендоскопската хирургия. Участвал е в обучителни курсове при доказани имена в ендоскопската хирургия, сред които проф. Атилио ди Специо и проф. Хаимович.

„Щастлив съм от възможността да бъда част от най-хуманната професия – лекарската. Два пъти по-щастлив съм да работя в екип с професионалистите от МЦ „Д-р Сигридов“, посветили се на грижата за най-чистата радост – повече майки да държат в прегръдките си своите дългоочаквани и здрави деца.“ – сподели д-р Ковачев.

Всички от МЦ „Д-р Сигридов“ пожелават на д-р Николай Ковачев да съхрани своя ентусиазъм и хъс за работа, за да помогне на много жени по пътя им към мечтаното бебе. 

Можд да запишете час при д-р Ковачев на някой от телефонните номера на медицинския център.

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай