График на лекарите от МЦ „Д-р Сигридов“ за ноември

график-април-2022

На 15 октомври се отваря графикът за записване на часове при д-р Иван Сигридов за месец ноември. Тези часове са предназначени само за първични прегледи за бременни пациентки.

Поради големия интерес, часовете при д-р Сигридов се изчерпват бързо, но пациентите спокойно могат да доверят проследяването на тяхната бременност на някой от другите отлични специалисти в МЦ „Д-р Сигридов“.

Графикът на д-р Николай Ковачев за месец ноември се отваря на 27 октомври, а д-р Владимир Чучумишев към момента има свободни часове за преглед.

В случай че се нуждаете от консултация със специалист по ендокринология и болести на обмяната, д-р Мария Бояджиева преглежда всеки вторник и сряда.

Д-р Мария Николова, специалист по хранене и диететика, ще преглежда в медицинския център на 11 и 25 ноември. Може да запишете час при д-р Николова, ако искате да създадете здравословен хранителен режим, който ще ви е от полза преди зачеване, по време на бременност или просто, ако искате да преборите неразположенията и хроничните заболявания чрез подходяща за вас диета.

За повече информация и записване на час, очакваме ви на телефонните номера на медицинския център.

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай