Медицински център „д-р Сигридов“ отваря врати за пациенти

Клиниките е една от най-съвременните на Балканския полуостров по отношение на подход към пациента и оборудване.

Медицински център „д-р Сигридов“ стартира своята дейност от 27 октомври с едни от най-опитните лекари в своята област. Тук пациентите могат да намерят възможно най-добрите грижи в областта на пренаталната медицина, гинекологията, храненето и диететиката, енокринологията и още много услуги, които са в полза на жената, която иска да забременее, на бременната, както и на майката и нейното дете.

Освен по-различната философия в грижата към пациента, центърът се отличава и с високия клас оборудване на световно ниво. Медицинските апаратури, с които разполага клиниката, са може би са единствени за България и се броят на пръсти в Европа. Високо технологичният ехограф от ново поколение дава възможност да се проследи вътреутробното развитие на бебето в най-малък детайл още от най-ранните гестационни седмици. А хистероскопът с диаметър 2 мм прави офис хистероскопията почти неинвазивна, тъй като тя може да се извършва без упойка и болничен престой. Специално внимание мединцкият център обръща и на храненето като важен елемент от превенцията и лечението на редица заболявания. За целта се използва специализиран уред за прецизно измерване на ръст, тегло, разпределение на мускулите и мазнините, телесната вода, минерали и други елементи на телесния състав.

Центърът се намира на изключително удобна локация – в непосредствена близост до бул. Цариградско шосе, което го прави комуникативен както за пациентите от София, така и за тези, които идват от други населени места в страната. Освен това, разположението му до търговски център The Mall дава възможност на посетителите със собствено превозно средство да се възползват от 2 часа безплатен паркинг в мола. С градски транспорт до клиниката може да се стигне с автобуси 213, 305, 5, 6, 604, 204, 76 и 88.

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай