Стартират заявки за първични прегледи при д-р Иван Сигридов

онлайн-форма

От 1 юни до 10 юни включително пациентките, които не са бременни и искат да заявят час за първичен преглед при д-р Иван Сигридов, ще могат да го направят онлайн с попълване на специалната форма.

С цел да се обърне индивидуално внимание на всеки случай, заявките се разглеждат обстойно и приоритизират от медицински екип, ръководен от д-р Сигридов. Въпреки че процесът не гарантира автоматично записване на час, всички пациенти, които попълнят и изпратят онлайн въпросника си, ще получат информация за статуса на своята заявка.

Припомняме, че в периода 1-10 март над 500 пациенти попълниха заявката за първичен преглед, а голяма част от тях вече се срещнаха с д-р Сигридов.

Заявки за първичен преглед при д-р Сигридов не се приемат на останалите комуникационни канали на МЦ „Д-р Сигридов“ – включително на място, с телефонно обаждане, по имейл и чрез социалните медии. Бременни пациентки могат да записват час при д-р Сигридов по стандартния начин – месец за месец, с обаждане на някой от посочените телефонни номера, както се осъществява и записването на часове при другите специалисти на Центъра.

Следващата дата, на която формата ще отвори за нови заявки, ще бъде обявена скоро на уебсайта и в социалните медии на медицинския център.

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай