Въведохме специални пакети за проследяване на бременност при д-р Чучумишев и д-р Ковачев

С грижа за нашите бременни пациентки, в МЦ „Д-р Сигридов“ предлагаме специални абонаментни пакети за проследяване на бременност, които са с близо 20% по-изгодни от цената на един стандартен ултразвуков преглед.

Те са особено подходящи за дамите, които искат редовно да следят как се развива тяхната бременност или попадат в рисковата група и имат необходимост от по-чести консултации със специалист по пренатална медицина.

Пакетите са валидни за проследяване на бременност при д-р Владимир Чучумишев и д-р Николай Ковачев и са разделени на два типа – според гестационната седмица и вида бременност – едноплодна или многоплодна.

Пакетите от 8 до 24 г.с. включват 4 ултразвукови прегледа, коментар на резултати и консултации, като времето за преглед при едноплодна бременност е 40 мин., а при многоплодна – един час. В пакетите от 25 до 40 г.с. освен споменатите услуги, влизат и 6 броя записи на тонове.

Ето и по-детайното описание на пакетите и техните параметри.

Име на пакетаКакво включва?ПродължителностЦена
Пакет 8-24 г.с. (едоплодна бременност)4 ултразвукови прегледа, коментар на резултати от изследвания и консултации40 мин.440 лв.
Пакет 8-24 г.с. (многоплодна бременност)4 ултразвукови прегледа, коментар на резултати от изследвания и консултации60 мин.660 лв.
Пакет 25-40 г.с. (едоплодна бременност)4 ултразвукови прегледа, коментар на резултати от изследвания и консултации, 6 броя записи на тонове40 мин.600 лв.
Пакет 25-40 г.с. (многоплодна бременност)4 ултразвукови прегледа, коментар на резултати от изследвания и консултации, 6 броя записи на тонове60 мин.800 лв.
В посочените пакети не са включени биохимичен скрининг, прегледите за фетална морфология, както и други изследвания и манипулации, които се заплащат допълнително.

Пациентите могат да бъдат спокойни, че регулярното проследяване на тяхната бременност ще се извършва с една от най-мощните и усъвършенствани ултразвукови системи на световно ниво, която към момента е единствена в България. Като качество, изображенията на апаратурата наподобяват това на магнитен резонанс, което осигурява кристален и изключително информативен образ с висока резолюция във всички измерения – 2D, 3D и 4D.

За повече информация или записване на час за преглед, може да се свържете с някой от посочените телефонни номера на медицинския център.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай