ГИНЕКОЛОГИЯ

Гинекологична и репродуктивна диагностика

Разберете къде се корени Вашият гинекологичен или репродуктивен проблем.

Независимо какво Ви води при нас, може да сте уверени в опита на нашите специалисти в областта на гинекологията и репродуктивната медицина.

Защо да изберете нашия медицински център за диагностика на гинекологични и репродуктивни проблеми?

Два са факторите за надеждна и прецизна диагностика, профилактика и лечение на гинекологични и репродуктивни проблеми. От една страна това е медицинската апаратура, а от друга – специалистът, който борави с нея. В нашия център разполагаме с един от най-усъвършенстваните хистероскопи в света – с диаметър от само 2 мм за точна диагностика и изключително щадящи манипулации. В ръцете на едни от най-добрите лекари в областта на гинекологията и ендоскопската хирургия – този уред може да Ви даде ясна картина за Вашия проблем, а благодарение на техния опит – да получите насоки за неговото лечение.

Ако бебето се бави, кога да потърсите мнение на специалист?

Когато бременност не настъпва, препоръката е да потърсите репродуктивен специалист при една година неуспешни опити – ако сте под 35 г., а ако сте над 35 години – този срок пада на 6 месеца.

Какви може да са предпоставките за липса на забременяване?

Съществуват много и различни причини, свързани с отклонения във функцията и структурата на репродуктивните органи, които да доведат до стерилитет. И често те са в комбинация от няколко патологии.

Това могат да бъдат:

• заболявания на маточните тръби – тазово-възпалителна болест, ендометриоза, сраствания;
• заболявания на яйчниците – кисти и поликистоза;
• заболявания на матката – полипи и миоми;
• вродени аномалии и малформации на матката.

Какви диагностични методи и лечение на гинекологични и репродуктивни проблеми мога да получа в медицинския център?

В медицинския ни център предлагаме широк набор от диагностични и оперативни методи за лечение на гинекологични и репродуктивни проблеми, като фокусът е върху минимално инвазивните процедури, с цел да се съхранят репродуктивните функции на пациентките.

Предлаганите услуги включват:

• офис хистероскопия
• стандартна хистероскопия
• трнасвагинална лапароскопия
• стандартна лапароскопия

Запазете час
Още от Гинекология