С любов към живота

Когато добрите лекари обединят усилия и в работата си са подкрепени от възможно най-добрата и прецизна апаратура, пациентите трябва да са спокойни, че са на правилното място и грижата за тях е на световно ниво.

Обединихме усилия с едни от най-добрите лекари в България и създадохме тази Клиника с любов към живота.

Дългогодишната практика и доверието на нашите пациенти ни вдъхнови да изградим една по-различна концепция за медицински център. В основата на нейната философия е идеята, че с навременната медицинска грижа, базирана на иновативни подходи и подкрепена с високотехнологична и съвременна апаратура, можем да предотвратим редица заболявания. Или ако вече има ясно поставена диагноза – да помогнем на пациентите да получат бързо и ефективно лечение.

Ние не сме само лекари. Ние сме учени, които не се примиряват със статуквото и непрекъснато търсят различни методи за превенция и лечение. Ние сме иноватори, които се опитват да внедрят нови подходи в редица области на медицината и с това да помогнат и на пациенти, и на други колеги. И не на последно място – ние сме човеци, които живеят с тревогите и надеждите на своите пациенти.

Нашите пациенти също имат много лица. Те са жените, които копнеят да имат свое дете и искат да подготвят тялото и психиката си за успешна бременност. Те са бременните, които имат нужда от напътствие как да износят и родят живо и здраво бебе. Те са бебетата в майчината утроба, които се нуждаят от отлично проследяване и понякога – от животоспасяваща вътреутробна интервенция. Те са и майките, които търсят подкрепа след бременността – за себе си и своите деца. Нашите пациенти могат да са всеки един от вас.

Благодарим Ви, че сте тук и бъдете сигурни, че в наше лице ще намерите съмишленици за Вашето здраве.

С най-топли чувства,

Нашият екип

Обединихме усилия с едни от най-добрите лекари в България и създадохме тази Клиника с любов към живота.

Иво Христов

Изпълнителен директор

Мариела Петрова

Акушерка

Радослава Димитрова

Акушерка

Румяна Здравкова

Медицинска сестра

Евгения Панова

Регистратура

Албена Милотинова

Регистратура

Лили Дулева

Регистратура

Нашата апаратура

Медицинският център е оборудван с апаратура на световно ниво

Апаратурата е от ключово значение за прецизното диагностициране и проследяване на здравето на нашите пациенти. Затова инвестирахме в последен клас иновативно и високотехнологично медицинско оборудване, като някои от апаратите са единствени по рода си в България.

Това ни позволява да предоставим на нашите пациенти възможно най-добрата технология за диагностика и лечение.

ЕХОГРАФ

Ултразвукова система с кристален образ

Нашият медицински център разполага с една от най-мощните и усъвършенствани ултразвукови системи на световно ниво и може би единствения към момента в България. Качеството на неговия образ наподобява това на магнитен резонанс, което осигурява кристален и изключително информативен образ с висока резолюция във всички измерения – 2D, 3D и 4D.

Любопитен факт за тази апаратура е, че поради изключителните ѝ възможности, тя се използва не само в ежедневната практика, но и за научни цели.

Затова, ако идвате при нас за пренатална или гинекологична ехография, може да бъдете спокойни, че ще получите точно и детайлно ултразвуково изследване още на момента.

ХИСТЕРОСКОП 2.0 MM

Без упойка и болничен престой при офис хистерокопията

Можем да се похвалим с хистероскоп, който е от малкото по рода си в Европа и България. Неговият минимален диаметър от само 2.0 мм прави интервенцията практически неинвазивна, тъй като самата шийка на матката е значително по-голяма – между 2 и 3 см.

Това означава, че рисковете при стандартната офис хистероскопия тук са сведени до минимум – без да се налага използването на спекулум и дилатация на маточната шийка и дори без прилагане на упойка. Пациентката може да си тръгне веднага след манипулацията, без болничен престой, което е изключително предимство в днешното динамично време. 

Също така, този хистероскоп ни позволява да правим насочени биопсии на ендометриума и да изследваме видимите проблеми зони – нещо, което се причислява към научните диагностични методи и е особено ценно при лечението на жени с повтарящи се аборти и неуспешни ембриотрансфери.

КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ

Бързи и надеждни резултати с технология на световно ниво

Клиничната ни лаборатория също е оборудвана с иновативна апаратура, която предоставя на нашите пациенти бързи и надеждни резултати. Предлагаме широка гама от високоспециализирани изследвания, които за удобство може да направите на територията на самия медицински център.

Специален фокус отделяме на биохимичния скрининг и двата важни скрининга за прееклампсия в 12 и 20-21 г.с., което е съществено за спокойствието на всяка бременна жена.

Виртуална разходка

Преди да ни посетите, обиколете Клиниката виртуално чрез това 360° видео.
Интериорът на медицинския център е вдъхновен от най-естествената връзка на човека с природата – там, където животът се заражда. Нашата цел е да се чувствате максимално удобно и комфортно, докато чакате Вашия час за преглед.