С любов към живота

Когато добрите лекари обединят усилия и в работата си са подкрепени от възможно най-добрата и прецизна апаратура, пациентите трябва да са спокойни, че са на правилното място и грижата за тях е на световно ниво.

Обединихме усилия с едни от най-добрите лекари в България и създадохме тази Клиника с любов към живота.

Дългогодишната практика и доверието на нашите пациенти ни вдъхнови да изградим една по-различна концепция за медицински център. В основата на нейната философия е идеята, че с навременната медицинска грижа, базирана на иновативни подходи и подкрепена с високотехнологична и съвременна апаратура, можем да предотвратим редица заболявания. Или ако вече има ясно поставена диагноза – да помогнем на пациентите да получат бързо и ефективно лечение.

Ние не сме само лекари. Ние сме учени, които не се примиряват със статуквото и непрекъснато търсят различни методи за превенция и лечение. Ние сме иноватори, които се опитват да внедрят нови подходи в редица области на медицината и с това да помогнат и на пациенти, и на други колеги. И не на последно място – ние сме човеци, които живеят с тревогите и надеждите на своите пациенти.

Нашите пациенти също имат много лица. Те са жените, които копнеят да имат свое дете и искат да подготвят тялото и психиката си за успешна бременност. Те са бременните, които имат нужда от напътствие как да износят и родят живо и здраво бебе. Те са бебетата в майчината утроба, които се нуждаят от отлично проследяване и понякога – от животоспасяваща вътреутробна интервенция. Те са и майките, които търсят подкрепа след бременността – за себе си и своите деца. Нашите пациенти могат да са всеки един от вас.

Благодарим Ви, че сте тук и бъдете сигурни, че в наше лице ще намерите съмишленици за Вашето здраве.

С най-топли чувства,

Нашият екип

Обединихме усилия с едни от най-добрите лекари в България и създадохме тази Клиника с любов към живота.

Иво Христов

Изпълнителен директор

Радослава Димитрова Радослава Димитрова
Радослава Димитрова

Акушерка

Даяна Георгиева Даяна Георгиева
Даяна Георгиева

Акушерка

Румяна Здравкова

Медицинска сестра

Евгения Панова

Регистратура

Албена Милотинова

Регистратура

Нашата апаратура

Медицинският център е оборудван с апаратура на световно ниво

Апаратурата е от ключово значение за прецизното диагностициране и проследяване на здравето на нашите пациенти. Затова инвестирахме в последен клас иновативно и високотехнологично медицинско оборудване, като някои от апаратите са единствени по рода си в България.

Това ни позволява да предоставим на нашите пациенти възможно най-добрата технология за диагностика и лечение.

ЕХОГРАФ

Ултразвукова система с кристален образ

Нашият медицински център разполага с една от най-мощните и усъвършенствани ултразвукови системи на световно ниво и може би единствения към момента в България. Качеството на неговия образ наподобява това на магнитен резонанс, което осигурява кристален и изключително информативен образ с висока резолюция във всички измерения – 2D, 3D и 4D.

Любопитен факт за тази апаратура е, че поради изключителните ѝ възможности, тя се използва не само в ежедневната практика, но и за научни цели.

Затова, ако идвате при нас за пренатална или гинекологична ехография, може да бъдете спокойни, че ще получите точно и детайлно ултразвуково изследване още на момента.

ХИСТЕРОСКОП 2.0 MM

Без упойка и болничен престой при офис хистероскопията

Можем да се похвалим с хистероскоп, който е от малкото по рода си в Европа и България. Неговият минимален диаметър от само 2.0 мм прави интервенцията практически неинвазивна, тъй като самата шийка на матката е значително по-голяма – между 2 и 3 см.

Това означава, че рисковете при стандартната офис хистероскопия тук са сведени до минимум – без да се налага използването на спекулум и дилатация на маточната шийка и дори без прилагане на упойка. Пациентката може да си тръгне веднага след манипулацията, без болничен престой, което е изключително предимство в днешното динамично време. 

Също така, този хистероскоп ни позволява да правим насочени биопсии на ендометриума и да изследваме видимите проблеми зони – нещо, което се причислява към научните диагностични методи и е особено ценно при лечението на жени с повтарящи се аборти и неуспешни ембриотрансфери.

КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ

Бързи и надеждни резултати с технология на световно ниво

Клиничната ни лаборатория също е оборудвана с иновативна апаратура, която предоставя на нашите пациенти бързи и надеждни резултати. Предлагаме широка гама от високоспециализирани изследвания, които за удобство може да направите на територията на самия медицински център.

Специален фокус отделяме на биохимичния скрининг и двата важни скрининга за прееклампсия в 12 и 20-21 г.с., което е съществено за спокойствието на всяка бременна жена.

Виртуална разходка

Преди да ни посетите, обиколете Клиниката виртуално чрез това 360° видео.
Интериорът на медицинския център е вдъхновен от най-естествената връзка на човека с природата – там, където животът се заражда. Нашата цел е да се чувствате максимално удобно и комфортно, докато чакате Вашия час за преглед.