Мерки за предпазване от коронавирус (COVID-19) в МЦ „д-р Сигридов“

Молим пациентите, които посещават центъра, да спазват определените мерки за безопасност.

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка, в Медицински център „д-р Сигридов“ сме въвели извънредна организация на работа, с цел да запазим здравето на всички пациенти и на екипа на центъра.

  • Достъп до центъра се осъществява само след предварително записан час. Пациенти без час няма да бъдат допускани на територията на Центъра.
  • Влизането в Центъра се осъществява само след правилно поставена предпазна маска на лицето (без да се сваля на територията на центъра), след дезинфекция на ръцете и спазване на физическа дистанция от 1,5 м. Събирането на повече от трима пациенти в чакалнята е забранено.
  • Ограничава се достъп на придружители и външни лица.
  • Всички медицински документи се получават лично на гише „Информация“ на централния вход.
  • Достъп на пациенти с грипоподобни симптоми е забранен. Ако имате симптоми на COVID-19 или симптоми на грип и Ви предстои планов или контролен преглед, молим задължително да се обадите на телефон 0700 70 180 и да потърсите информация за възможност да отложите посещението си. Прегледът ще бъде проведен след представяне на отрицателен PCR тест. В случай, че на територия на центъра се установи пациент с грипоподобни симптоми – преглед няма да бъде осъществен, както и няма да му/й бъдат записвани бъдещи прегледи.

Настоящите правила ще бъдат допълвани и изменяни, според промените в епидемиологичната обстановка и актовете на Министерство на здравеопазването и РЗИ София, като промените ще бъдат публикувани на интернет страницата на Центъра.

Благодарим Ви, че сте отговорни към своето здраве и това на хората около Вас, както и че уважавате правилата на Центъра в условията на сложната епидемиологична обстановка.

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай