Д-р Владимир Чучумишев се присъединява към екипа на МЦ „Д-р Сигридов“

От април един от най-добрите специалисти по фетална медицина в България – д-р Владимир Чучумишев – ще приема пациенти като част от екипа на МЦ „Д-р Сигридов“.

Д-р Чучумишев е акушер-гинеколог със солиден опит в областта на пренаталната диагностика, подготовката за бременност и проследяването и при пациентки с висок риск от повтарящи се аборти, хипертония, диабет, многоплодна бременност.

Преминал е специализации и  курсове в областта на ултразвуковата диагностика и феталната медицина в Австрия, Израел, Великобритания, Полша, Германия и Италия.

Член е на Международната асоциация по ултразвук в акушерството и гинекологията (ISUOG), както и на Европейско дружество по човешка репродукция и ембриология (ESHRE).

Д-р Чучумишев се присъединява към екипа на МЦ „Д-р Сигридов“ с увереност, че със своя професионализъм и експертиза ще бъде полезен на повече пациентки в един от най-важните и значими периоди – този на бременността.

„За мен е чест и удоволствие да бъда част от екипа на МЦ „Д-р Сигридов“ и да работя с доказани имена в българската медицина, за които холистичният подход към женското здраве е основен приоритет.“ – сподели д-р Чучумишев.

Целият екип на МЦ „Д-р Сигридов“ му пожелава успех, както и много здрави и щастливи пациенти.

Ако желаете да запишете час при д-р Чучумишев, може да го направите с обаждане на някой от телефонните номера на медицинския център.

Оставете коментар

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай