Заявката за първични прегледи при д-р Сигридов ще бъде активна отново през юни

Над 500 пациенти попълниха заявката за първични прегледи при д-р Иван Сигридов в периода 1-10 март. За да може повече от тях да имат записан час, формата за нови първични прегледи за небременни пациенти ще бъде отворена отново от 1 до 10 юни.

С цел да се обърне индивидуално внимание на всеки случай, заявките се разглеждат обстойно и приоритизират от медицински екип, ръководен от д-р Сигридов. Всички пациенти, които до момента са попълнили и изпратили онлайн въпросника си, ще получат информация за статуса на своята заявка.

Пациентите, на които към момента не може да се предложи час за първичен преглед, ще имат възможност да се „срещнат“ с д-р Сигридов виртуално. Предвид големия брой сходни медицински казуси, д-р Сигридов и екипът му подготвят специални онлайн семинари. Желаещите да се включат в тях ще могат да зададат своите въпроси и да обсъдят случая си в онлайн формат.

Повече информация за старта на семинарите и начините за записване ще бъде обявена скоро на официалните комуникационни канали на МЦ „Д-р Сигридов“.

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай