Улеснен начин за заявяване на часове за преглед при д-р Сигридов

онлайн-форма

От 1 март пациентките, които не са бременни и искат да заявят час за първичен преглед при д-р Иван Сигридов, ще могат да го направят онлайн с попълване на специален въпросник. Неговата цел е да структурира и облекчи процеса за записване на часове, като същевременно гарантира, че медицинският казус на всеки пациент отговаря на предмета на медицинската практика на д-р Сигридов.

Важно уточнение е, че формата ще бъде активна от 1-во до 10-то число всеки месец и попълването ѝ не гарантира автоматично записване на час за преглед. След като желаещият потребител попълни и изпрати въпросника, служител на медицинския център ще се свърже с него в рамките на един календарен месец, за да го информира за статуса на заявката и възможността за записване на час.

Заявки за първичен преглед при д-р Сигридов няма да се приемат на останалите комуникационни канали на МЦ „Д-р Сигридов“ – включително на място, с телефонно обаждане, по имейл и чрез социалните медии. Бременни пациентки ще могат да записват час при д-р Сигридов по стандартния начин – месец за месец, с обаждане на някой от посочените телефонни номера, както се осъществява и записването на часове при другите специалисти на Центъра.

Формата за заявки за първични прегледи за месец април стартира от 1 март и ще бъде активна до 10 март вкл. на следния линк.

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай