График на лекарите в МЦ „Д-р Сигридов“ за юни

график-април-2022

На 17 май стартира записването на бременни пациентки при д-р Иван Сигридов за прегледи през юни. Графикът на д-р Александър Калчев за идния месец отваря на 24 май, който е работен за МЦ „Д-р Сигридов“.

Пациентите, които искат да се подготвят за успешна бременност или да проследят настояща бременност могат също да запишат час при д-р Владимир Чучумишев и д-р Николай Ковачев.

Д-р Чучумишев е един от най-опитните специалисти в областта на пренаталната диагностика, подготовката за бременност и проследяването при пациентки с висок риск от повтарящи се аборти, хипертония, диабет и многоплодна бременност. Часове за него се записват всеки делничен ден от 8:30 ч. до 17:00 ч.

Графикът на д-р Ковачев, който работи в тясно сътрудничество с д-р Иван Сигридов, отваря на 27 май. Във фокуса на неговата практика е подготовката за бременност, майчиното и ембрио-фетално здраве и проследяване на високорискови случаи. Освен това д-р Ковачев развива своя опит и в други две области от медицината – асистираната репродукция и ендоскопската хирургия.

За записване на час, може да се свържете с нас на някой от телефонните номера на медицинския център.

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай