График на лекарите в МЦ „Д-р Сигридов“ за май

march-schedule

В МЦ „Д-р Сигридов“ работят едни от най-добрите специалисти в областта на подготовката за бременност, оперативната гинекология, феталната морфология и високорисковите случаи.

За да могат повече пациенти да се възползват от медицинските грижи на центъра, към екипа отскоро се присъединиха двама изключителни лекари – д-р Владимир Чучумишев и д-р Николай Ковачев.

Д-р Чучумишев е акушер-гинеколог със солиден опит в областта на пренаталната диагностика, подготовката за бременност и проследяването при пациентки с висок риск от повтарящи се аборти, хипертония, диабет и многоплодна бременност. Час при д-р Чучумишев може да запишете всеки делничен ден от 8:30 ч. до 17:00 ч.

Д-р Ковачев работи в тясно сътрудничество с д-р Иван Сигридов, а фокусът на неговата дейност е подготовката за бременност, майчиното и ембрио-фетално здраве и проследяване на високорискови случаи. Освен това той развива своя опит и в други две области от медицината – асистираната репродукция и ендоскопската хирургия. Графикът за записване на часове за май при д-р Ковачев отваря на 27 април.

Записването на часове за д-р Иван Сигридов и д-р Александър Калчев към момента остава непроменено. Д-р Сигридов преглежда приоритетно бременни пациентки, като неговият график за май отваря на 15 април. Записванията за часове при д-р Калчев за идния месец ще се случват от 22 април с обаждане на някой от телефонните номера на МЦ „Д-р Сигридов“.

Оставете коментар

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай