Важна информация за записване на часове в МЦ „Д-р Сигридов“

телефон-календар

Уважаеми пациенти,

Тук сме, за да помогнем на възможно най-много от Вас да сбъднат мечтата си за дете. За да можем да работим пълноценно и ефективно, нуждаем се от Вашето разбиране и кооперативност. С цел да внесем прозрачност за реда и начина на записване на часове в МЦ „Д-р Сигридов“, бихме искали да Ви информираме за следното:

·      часовете за д-р Сигридов и д-р Калчев се записват месец за месец, като началните дати ще бъдат предварително обявявани на сайта и в официалните социални медии на медицинския център.

·      като експерт по фетална морфология и физиология, д-р Сигридов приоритетно ще преглежда бременни пациентки – новозаписани и вече поети за проследяване. Месечните квоти за прегледи на небременни пациентки са ограничени и варират месец за месец спрямо натовареността на доктора. В случай че тези пациентки не могат да изчакат своя час за д-р Сигридов, те могат да избират да бъдат пренасочени към д-р Александър Калчев или да потърсят друг специалист.

·      д-р Калчев поема случаите, касаещи репродуктивна и гинекологична диагностика на жени с неуспешни опити за забременяване и такива след множество спонтанни аборти. Докторът също така фокусира своята практика и върху неинвазивната оперативна гинекология.

·      Записването на часове към момента се осъществява само на посочените телефонни номера на МЦ „Д-р Сигридов“: 0882 930 565, 02 488 55 55 и 0700 70180, като разговорите към 0700 се тарифират на стандартна цена според използвания оператор. Молим пациентите да се запознаят с условията на своя абонаментен план, тъй като медицинският център не носи отговорност за допълнителни начисления към сметката, възникнали при обаждане към телефон 0700.

·      Молим пациентите, които поради някаква причина не могат да ползват вече записания си час, да се свържат с нас – по възможност няколко дни по-рано – и да ни информират, за да можем да го предоставим на друг пациент.  

·      МЦ „Д-р Сигридов“ работи с максимален капацитет, съобразен с условията на настоящата усложнена епидемиологична обстановка. Молим Ви да се запознаете с мерките за сигурност, въведени в Центъра.

Благодарим Ви за съдействието. Бъдете здрави!

С уважение,

Екипът на МЦ „Д-р Сигридов“

Сподели това

Копирайте връзката в клипборда

Копирай